In het bezit van een bedrijf met wagenpark?

Dan wilt u uiteraard dat uw personeel altijd verzorgt bij de klant aankomt!

 

Met een maandelijks opzegbaar abonnement van Steam and Go kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Uw wagenpark is hiermee verzekerd van de juiste behandeling en verzorging. Wij werken op locatie en zijn hierin erg flexibel, ook qua tijden. Zelfs bij uw personeel thuis is dit geen enkel probleem (lease auto’s, eigendom, enz.).

Maar ook reinigen op de locatie van uw bedrijf, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfshal, bedrijven terrein of anders.

Wij reinigen uw auto’s en vaartuigen, maar ook bussen, caravans, enz. Zowel het in als exterieur. Tenslotte vraagt ieder voertuig een eigen behandeling en wordt zoals u kiest gereinigd.

Dus, niet meer wekelijks uw dure personeel instrueren, controleren, uren verkwisten met het laten reinigen van uw kostbare wagenpark, kosten van de wasstraat (krassen), maar gewoon verantwoord groen laten reinigen op locatie.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Ontzorging!

 

Eén overzichtelijke (maandelijkse) factuur met vermelding van het kenteken, zodat u weet welk voertuig wanneer en hoe is gereinigd. Wij houden bij welk voertuig wanneer gereinigd moet worden, ook hier geldt: geen zorgen voor u!

Haal en breng service: op verzoek halen wij het voertuig op, reinigen deze en brengen hem ook weer terug op de door u gewenste locatie.

Er wordt altijd via duidelijke offertes gewerkt, dus geen verborgen extra kosten!

Wij reinigen op uw verzoek éénmalig uw gehele wagenpark of zelfs een enkel voertuig!

Wij bezitten een eigen watervoorziening. Geen rompslomp met waterslangen, slepen van emmers, borstels, sponzen e.d. Snel en éénvoudig! Het enige wat wij vragen is dat het te wassen object vrij bereikbaar is.

De locatie wordt uiteraard geheel schoon opgeleverd, geen vuil, olie of afvalwater.

Op aanvraag kunt u uw auto’s, caravans, enz. weer op glans laten brengen (showroom uitstraling) door Steam and Go… zie onze pakketten. Voor bedrijven andere prijzen in de vorm van stapelkorting! Voorbeeld stapelkorting:

2 voertuigen = 5%
3 voertuigen = 10%
4 voertuigen = 15%
5 voertuigen = 20%
6 of meer voertuigen = 25%

Ieder voertuig wordt opgeleverd met een uitgebreid rapport van de werkzaamheden (zie vervanging vloeistoffen, banden, enz.).

 

Nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact op…